La crida del bosc

La història d’ en Buck….De viure com un rei……a ser venut com un gos de trineu . I d’ un més del trineu a gos capdavanter . Venut a un parell d’ incompetents……es salvat per en John del qui es fa el seu millor amic . Quan en John es mort pels indis, en Buck es venja …Al final retorna al bosc com a cap dels llops: ÉS LA CRIDA DEL BOSC .
Un excel.lent llibre de Jack London .

3 comentaris a “La crida del bosc

 1. El llibre “La crida del bosc” m’ha agradat perquè és molt interessant i divertit. La part que m’ha agradat més es quan en Buck es converteix en un gos salvatge. I la part que m’ha agradat menys es quan mata als indis perquè no m’agrada la violència!
  El recomanaria a tothom que li agradessin les històries de gossos, llops..
  La meva nota a aquest llibre és un 8’75.

 2. El llibre”La crida del bosc” ,m’ha agradat perquè és un llibre interessant i d’ aventures .La part que m’ha agradat més ha sigut quan en John es troba a en Buck perquè és un moment molt bonic i la que menys ha sigut quan en Buck es pegat per l’home del bastó.
  El recomanaria a la gent que li agraden els gossos.
  La meva nota a aquest llibre és un 8’75.

 3. El llibre ” La Crida del bosc” m’ha agradat perquè hi apareixen gossos.La part que m’ha agradat més ha sigut quan en John salva a en Buck perquè en Buck ja havia trobat un amo que l’estimés de veritat.
  La part que m’ ha agradat menys va ser quan , a l’ inici del llibre, el mosso del senador s’emporta a en Buck i el ven a Perrault perquè en Buck comença a viure malament.
  El recomanaria a gent que li agradés els gossos.
  La meva nota a aquest llibre és un 9’5.

Els comentaris estan tancats.