La senyora Desastre

Títol: La senyora Desastre

Autor: Mabel Andreu

Il·lustradora : Mabel Piérola

Resum :La senyora Desastre ja ha fet 40 anys i ningú sap el seu nom, tots la coneixen com senyora Desastrei tots es riuen d’ ella. Sempre s’ oblida alguna cosa i arriba tard a la feina .treballa en una fàbrica de caramels i embolica  els caramels de taronja de color groc, amb el rosa els de menta . L’ encarregat de la fàbrica està molt empipat amb les seves badades.Viu en una casa amb  dos aprenents de mag i la casa està feta un desastre.Un dia tira sal als caramels  en lloc de sucre i l’ encarregat la despatxa .Quan torna cap a casa comença a ploure tant que s’ inunda el poble. sort que la casa de la senyora Desastre està dalt d’ un turó i salva a tots els veïns. Els alimenta amb les patates que conrea al seu hort .Una vegada acabada la tempesta tots els veïns fan una festa al seu honor. La senyora Desastre és ara molt estimada.

Adreçat : a 1er i 2on de Primària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *