Salta No-Non !

Títol: Salta , No-Non !

Autor :Ricardo Alcàntara

Il·lustrador : Joan  Antoni Poch

Editorial : laGalera

Recomanat per a 1er cujrs

En Non-Non cantava sota la pluja i encara que portava un paraigües es va constipar. L’ abella li va recomanar que anés cap a ca.Ell li va dir que no en tenia de casa. Aleshores l’ abella li va dir que anés a cal Tuietes on hi havia molts dels seus amics.Elva obrir un ratolí molt espantat perquè la Tuietes havia perdut les ulleres i no hi veia gaire. Atonyinava  tots els animalets de la casa perquè es pesava que ern taques. Fins que no comprés unes altres ulleres els animalets estaven en perill . Va aparèixer la Tuietes i va agafar en No.Non  i el va posar en una gàbia perquè va pensar que era un ocell .Li portava menjar i aigua cada dia, però el No-Non volia marxar perquè no estava acostumat a viure tancat.El gat i el ratolí van intentar obrir la gàbia però no van poder . Al cap d’ uns dies la Tuietes va treure el No-Non de la gàbia i el va posar damunt d’ una planta . Li va dir que ja estava preparat per volar.El No-Non va marxar saltant i movent els braços com un ocell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *