Comiat d’ en Josep Roig

El dissabte , 13 d´ agost ,  unes 300 persones van assistir a Cubells a una festa  i sopar de germanor per fer  un homenatge a l´alcalde Josep  Roig. Josep Roig ha sigut alcalde de Cubells  24 anys  La festa va durar aproximadament  de dues a tres hores.

L´ acompanyaven  els veïns  del poble, els amics i també  el nou alcalde juntament  amb d´ altres autoritats.L´  antic President de la Generalitat , el senyor Jordi Pujol i la seva esposa Marta Ferrussola ,també  hi van assistir.

La festa va ser molt emotiva.Totes les associacions  del poble li van fer un detall fins i  tots els nens de l’ Escola Sol Naixent de Cubells.Esperem que li vaigi molt bé en aquesta nova etapa de la seva vida.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *