Viatjar gratuïtament a l’època de la Guerra de Troia gràcies a un videojoc

Si preguntem a qualsevol persona sobre la Guerra de Troia segur que li ve al cap el mític cavall on els soldats aqueus es varen amagar dins, i així burlar les immenses muralles de Troia i poder entrar-hi. Doncs bé, gràcies a les companyies de videojocs històrics podem viatjar en el temps i endinsar-nos a la Guerra de Troia que va relatar Homer en la IIíada. A continuació, us explicaré de què tracta Total War Saga: Troy  i com podem obtenir-lo gratuïtament.

De què tracta el joc? 

The Creative Assembly és una empresa de videojocs per PC (ordinador) propietària de la saga de videojocs Total War. En aquesta sèrie de videojocs estratègics estan la gran majoria ambientats en importants èpoques històriques, des de la Roma imperial (Rome, Rome II

Vista general del mapa de campanya

Total War) fins a les guerres Napoleòniques (Napoleon Total War) passant per l’Europa en temps d’Àtila (Total War: Attila), entre d’altres.

 

En aquesta nova entrega de la sèrie Total War, Total War Saga: Troy  estarà situada en la Guerra de Troia.

Podrem gaudir d’una barreja sensacional entre història i mitologia. Amb una gran gamma d’interaccions amb els déus de l’Olimp, podent tenir diferents avantatges en el joc segons quin déu beneeixes o representant la teva facció (Atena, Posidó, etc.).

Total War Saga: Troy esperem que segueixi l’esquema típic de la sèrie Total War . Hi ha dues campanyes generals: La primera és seguir una campanya militar centrada en el títol del joc, és a dir, en el nostre cas hi haurà una campanya centrada només en la Guerra de Troia, segurament puguem escollir entre ser l’atacant o l’atacat, sent l’objectiu conquerir o defensar victoriosament Troia. La segona manera de jugar solen estar centrada en un àmbit més històric. Podent escollir entre diverses faccions de la península d’Anatòlia o l’extrem sud de la península balcànica (Grècia) entre els segles XII i XIII aC (1100 – 1200 aC). En aquesta campanya, hi podrem dirigir una població sencera, podent focalitzar la nació en la navegació, comerç o exercit. L’objectiu és conquerir uns territoris predeterminats i controlar-los durant un cert període de temps. Per cert, el temps està regit per torns. Una vegada ja has administrat el teu territori cliques al botó de següent torn i veu com l’IA (intel·ligència artificial del joc) administra la resta de faccions. Existeixen dues maneres de jugar, o en mapa de campanya on administres la teva facció o en una batalla, condicionada amb el que fas amb la teva facció en el mapa de campanya, és a dir, si presentes batalla a un exèrcit enemic. Pot ser, aquesta explicació sigui un tan feixuga, però la majoria d’aquests jocs comencen amb un tutorial ràpid i entenedor, facilitant molt l’entrada de l’usuari a la partida.

Com puc obtenir Total War Saga: Troy totalment gratuït? 

És molt fàcil, només hem d’esperar fins al 13 d’agost d’enguany (13/08/2020) i tenir accés a la plataforma de videojocs: Epic Games (entitat propietària del famós joc Fornite).

  • El primer pas és descarregar-se l’iniciador Epic Games  en l’ordinador, sovint ens demana que creem un compte per poder tenir-hi accés.
  • El segon pas és esperar-se al dia 13 d’agost, només pot ser aquest dia, ni abans ni després. Una vegada exhaurit el dia el joc passarà a tenir un cost. Normalment aquests jocs tenen uns costos d’uns vint euros.

Quins requisits ha de complir el meu ordinador? 

 Fins al dia d’avui no hi ha cap notícia que expliqui els requisits mínims o recomanables del nostre ordinador, però sí que ha de tenir un sistema operatiu Windows.

Finalment us deixo enllaços d’interès, imatges del joc i el tràiler.

Enllaç on descarregar Epic Games: Aquí

Enllaç on hi ha la fitxa tècnica del joc i informació rellevant: Aquí

Enllaç al tràiler de Total War SagaTroy. Aquí

Imatges generals del joc:

 Ivan Romero López

Grec 1

Etiquetes:, , ,

1 comentari

  1. Margalida Capellà Soler 29 juny 2020 - 7:34 Contesta

    Moltes gràcies, Ivan. De ben segur, que aquest videojoc aproparà molta gent a la guerra de Troia i aquells que ja us hi heu aproximat amb “La còlera d’Aquil·les” (ed. Biblioteca Teide) us portarà a saber-ne més i esperem que us animi a llegir la “Ilíada” d’Homer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *