Qui som

Salve!

Som l’Elisa Moya i en F. Xavier Gras Rossell, alumnes de primer de batxillerat de l’institut Premià de Mar situat a Premià de Mar (El Maresme, Barcelona). Jo, l’Elisa, vaig decidir fer aquest treball  de recerca amb la meva tutora, la professora de grec i llatí, Margalida Capellà i Soler ja que cada dia, ensenyava a la Margalida una foto nova de tot el que m’anava trobant pel carrer amb referents clàssics i un dia, després de dir-li que faria el treball d’ecologia a l’Antiga Roma, em va dir que m’aniria millor fer-ho dels referents clàssics arreu i d’aquí va sortir el nostre treball anomenat A cada passa referents clàssics!

El meu company F. Xavier s’hi va adherir després; també l’apassionen els referents com a mi, els dos sentim aquesta dèria pels referents llatins i grecs que trobem per tot arreu. Quan encara no feia aquesta recerca, ja m’ajudava a trobar-los, a enregistrar entrevistes i a editar aquest bloc.

Estem molt contents de poder fer finalment junts aquesta recerca de “caçareferents clàssics”. Junts aconseguirem demostrar a tot el món que miri aquest bloc que nosaltres som grecs i romans i que, per això,  les referències clàssiques són actuals i ben vigents ja que encara perviuen en el segle XXI i que ens envolten mirem on mirem.

Xavier i Elisa

Si trobes cap referent clàssic i ens vols enviar una foto, pots contactar amb nosaltres aquí, tot deixant un comentari.

Web: http://blocs.xtec.cat/referentsclassics/

Acabat el nostre batxillerat humanístic, deixem a la nostra tutora i magistra, Margalida Capellà, aquest espai perquè el continuï engrandint amb els seus alumnes i col·laboradors.

alumnes

Margalida Capellà i els seus alumnes (2014/2017)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *