Agraïments

Ja gairebé arribem a l’entrega del treball però no acabem amb la nostra recerca de referents, ja que és inabastable, deixem el fil obert per tothom qui vulgui participar en el nostre treball que vàrem encetar a finals de primer de batxillerat i ara, dia 11 de desembre de 2013, ja s’ha de presentar. Amb la feina realitzada, esperem que la gent vegi que estem rodejats de referents, per això volem agrair a tota aquella gent que ha col·laborat i que ens ha fet costat en aquest gran treball.

La primera persona qui hem de retre agraïment i honra és a la tutora del treball, del curs, la nostra professora de llatí i de grec i també l’ajuda que hom necessita en moments adversos, Margalida Capellà, sense ella, aquest treball no hagués brillat com ho fa, ella ens ha guiat, ens ha animat i ens ha fet treure el millor de nosaltres.

També volem agrair a Anna Vinyoles Auladell, que en un primer moment era la tutora del Treball de Recerca de F. Xavier Gras,, el fet de permetre el canvi de treball i de tutora. Amb aquest gest, ens ha demostrat el que ja sabíem que l’Anna  és també per a nosaltres un referent.

En segon lloc, volem mostrar agraïment al nostre editor de vídeos, Arnau Pérez Guerra, ell ha editat els vídeos que ara podeu veure i que fan aquest treball únic. Ell, en gran part, ha fet possible tot l’espai videogràfic, sense ell ens hagués resultat més difícil. Per aquest dur treball d’editar, retallar, afegir, ajuntar, fer que soni bé i per repetir-lo si era necessari, li volem adreçar, un cop més, els nostres agraïments més sincers.

En tercer lloc, però no menys important, ja que sense ells aquest treball no seria el que és, volem agrair la col·laboració de tots els entrevistats/des ja sigui via Skype, en persona, o per escrit. Per nosaltres la vostra participació és imprescindible en aquest treball on demostrem que el referent més gran que pot haver-hi són les persones. De cadascú de vosaltres ens enduem una gran lliçó. En especial volem agrair a la Mercè Otero per tots els referents que ens ha anat enviant des del primer moment en què vam parlar amb ella i per tota la xarxa de contactes que ens va facilitar ja que no tots els professors  tenien Facebook.

També volem agrair als alumnes de quart de llatí de la Margalida on vam dur a terme l’exposició del nostre joc Nomen omenGràcies per escoltar-nos, per participar en el joc, per haver respost el nostre formulari sobre els referents clàssics que hi ha al nostre poble, Premià de Mar i per l’amabilitat que ens vàreu mostrar al ser tan participatius i ajudar-nos quan estava finalitzant el trimestre i anàveu tots atabalats. 

També agrair als alumnes del cicle de Comerç i màrqueting de l’Institut Premià de Mar i en especial a la seva professora, la Marisol, per haver-nos facilitat el treball i per fer que els alumnes ens responguessin al nostre formulari per saber quin nom amb referent clàssic posarien aquests alumnes a la seva botiga de roba de moda jove.

Per últim, a part dels alumnes de quart, volem agrair a tota aquella gent que ens ha respost la nostra enquesta desinteressadament, gràcies per contribuir al nostre treball. I també agrair a tots els nostres amics i a tothom que ens hagi proporcionat nous referents pel treball. Aquesta participació desinteressada, com el formulari, significa molt per a nosaltres. Vosaltres heu fet gran aquest treball; vosaltres sou els nostres REFERENTS.

Moltes gràcies a tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *