JO CREO I DESCRIC UN ROBOT PERÒ TU DIBUIXES

Us volem presentar el resultat d’una activitat que, uns anys abans, ja s’havia publicat en aquest bloc.

Es tracta d’una proposta de treball per treballar l’expressió escrita, en aquest cas, la descripció d’un robot.

Cada alumne ha de dibuixar un robot amb l’objectiu de realitzar-ne una descripció el més ordenada i detallada possible per tal que un company/a, sense mirar el dibuix i només llegint la narració pugui dibuixar el robot.

Al finalitzar l’activitat han realitzat un treball d’autoavaluació comparant els dos robots i mirant què ha faltat a la seva descripció per tal que el seu company/a pogués aproximar-se millor al robot original.

A través d’aquest vídeo podeu veure el resultat final:

ACCÉS AL DOCUMENT D’AUTOAVALUACIÓ-REFLEXIÓ FINAL PELS ALUMNES

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Escriptura, Expressió i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *