INICIEM UN NOU CURS CREANT LES NORMES DE CONVIVÈNCIA A L’AULA

Iniciem un nou curs escolar i els primers dies els dediquem a organitzar l’aula: càrrecs, normes de convivència, cartells…
Nosaltres a Cicle Superior, hem creat una dinàmica cooperativa per establir les normes de convivència a través de l’aplicació JAMBOARD “PISSARRA DIGITAL COL·LABORATIVA” (extensió del Chrome) on els alumnes han creat el seu plafó col·laboratiu a través de post-its de colors.
Hem seguit el següent procediment:

  1. Cada alumne ha agafat un post-it digital i ha escrit la seva norma.
  2. Hem agrupat les normes segons el tema que tractaven.
  3. S’ha establert un codi de colors per cada grup de normes.
  4. Han pintat la norma que ells mateixos/es havien escrit i li han posat color segons el tema sobre el qual tractava.

Aquest és el resultat:

Un cop finalitzada l’activitat col·laborativa hem redactat bé les normes d’aula, n’hem afegit entre tots alguna que ens ha semblat interessant i hem acabat fent un mural d’aula. De manera individual cada nen/a ha redactat les seves normes en un PDF editable per tenir-les sempre presents.
Accés al document individual (els alumnes hi poden escriure amb l’ordinador si es baixen el document):

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de TIC, Treball cooperatiu, valors i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a INICIEM UN NOU CURS CREANT LES NORMES DE CONVIVÈNCIA A L’AULA

  1. It was a wonderful chance to visit this kind of site and I am happy to know. Thank you so much for giving us a chance to have this opportunity.

  2. Jenny diu:

    This is a great resource! Thanks so much For taking the time to talk about this wonderful information to us, it is very much appreciated.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *