CONCURS DE JOC TÍSNER: UNA BONA MANERA DE POTENCIAR LA LLENGUA CATALANA A LES ESCOLES

Us presentem una proposta pensada pels alumnes de Cicle Superior: la creació d’un joc de taula en català on es treballin aspectes relacionats amb la nostra estimada llengua amb la finalitat d’enriquir-la i potenciar-ne el seu ús.

Ja fa uns anys que hi participem al CONCURS DE JOCS TÍSNER i, per aquest motiu, us recomanem donar un cop d’ull a les bases i animar-vos a treballar la llengua a través d’un projecte molt engrescador: crear el vostre propi joc de taula que, a la vegada, pot ser una bona manera de crear material per l’escola i utilitzar-lo per potenciar la competència lingüística entre els alumnes.

Si voleu donar un cop d’ull al treball guanyador de la passada edició i animar-vos a fer un joc similar per treballar les frases fetes, aquí en teniu les instruccions:

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Cicle Superior, Jocs, Llengua, Vocabulari i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a CONCURS DE JOC TÍSNER: UNA BONA MANERA DE POTENCIAR LA LLENGUA CATALANA A LES ESCOLES

  1. Noelia diu:

    Bon dia
    Sembla molt divertit. Felicitats per la feina feta.
    El podem descarregar en algún lloc?
    Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *