CONCURS DE JOC TÍSNER: UNA BONA MANERA DE POTENCIAR LA LLENGUA CATALANA A LES ESCOLES

Us presentem una proposta pensada pels alumnes de Cicle Superior: la creació d’un joc de taula en català on es treballin aspectes relacionats amb la nostra estimada llengua amb la finalitat d’enriquir-la i potenciar-ne el seu ús.

Ja fa uns anys que hi participem al CONCURS DE JOCS TÍSNER i, per aquest motiu, us recomanem donar un cop d’ull a les bases i animar-vos a treballar la llengua a través d’un projecte molt engrescador: crear el vostre propi joc de taula que, a la vegada, pot ser una bona manera de crear material per l’escola i utilitzar-lo per potenciar la competència lingüística entre els alumnes.

Si voleu donar un cop d’ull al treball guanyador de la passada edició i animar-vos a fer un joc similar per treballar les frases fetes, aquí en teniu les instruccions:

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Cicle Superior, Jocs, Llengua, Vocabulari i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *