LLEGIR, COMPRENDRE INSTRUCCIONS, PINTAR I DIBUIXAR AMB MONSTRES S.A.

Aprofitant els dies de pont (llavors diuen que els mestres no parem de fer vacances) he estat creant materials i recursos per treballar amb els meus alumnes a l’escola. Us comparteixo un material d’elaboració pròpia a partir d’un seguit d’imatges que he trobat per la xarxa (google imatges) sobre la pel·lícula de dibuixos animatsMONSTRES S.A.“.

Monstres S.A.
A partir dels dibuixos de sis protagonistes, els alumnes han de llegir i comprendre les instruccions i pintar els dibuixos segons s’indiqui.

També se’ls demana que dibuixin un petit detall al costat de cada imatge i, al final, cal entendre un seguit d’instruccions que faran que els alumnes hagin de decidir el personatge que els agrada més, el més simpàtic, el més dolent…

Trobareu dues fitxes cadascuna d’elles amb dos tipus de lletra: majúscula i lligada per tal que les pogueu adaptar segons les necessitats dels alumnes.

Us animeu a provar-ho amb els alumnes o amb els vostres fills/es?
Pot ser una bona activitat per treballar la comprensió lectora a casa, a padrins de lectura, per fer racons, per complementar els materials de llengua de l’aula…
Ja sabeu, si us descarregueu aquest material, el proveu a l’aula o bé l’adapteu amb d’altres imatges…ho podeu compartir amb nosaltres a través d’aquest bloc.

Aquest és el resultat final d’una alumna de segon:

Comprensio monstrescomprensio monstres1

Procedència de la imatge que acompanya aquest article

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en Acollida, Comprensió, Dibuixos, Lectura, Llengua, Materials, Vocabulari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a LLEGIR, COMPRENDRE INSTRUCCIONS, PINTAR I DIBUIXAR AMB MONSTRES S.A.

  1. Montse diu:

    Moltes gràcies!!! Als meus alumnes de primer segur que els hi agradarà molt aquesta activitat!

  2. carme diu:

    Moltes gràcies!!! Són molt maques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *