EL JOC DE LES SERPS I LES ESCALES PER RESOLDRE PROBLEMES

serps i escalesIOLANDA ZAMORA ens torna a sorprendre amb l’adaptació del joc de taula  “SERPS I ESCALES”. El joc matemàtic que ha creat consisteix en avançar per un tauler de joc tants punts com marca el dau i, quan l’alumne cau en una serp o una escala el seu company/a li ha de llegir un problema. Si el resol correctament pot pujar l’escala o la serp o bé resoldre correctament el problema per no baixar i tornar enrera.
D’aquesta manera, es treballa el càlcul i la lectura i la comprensió lectora.
La Iolanda va trobar la imatge del taulell per Internet (la que acompanya l’article) però a la xarxa se’n poden trobar diferents versions.

La Iolanda comenta el següent: “nosaltres a  l’escola hem fet servir aquests jocs per racons, ja que són autocorrectius i els dóna autonomia”.

Material compartit per la Iolanda (instruccions, exemples de problemes i plantilla):

(Enllaç permanent al material des de la pàgina “Matemàtiques” d’aquest mateix bloc.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Comprensió, Lectura, Matemàtiques, Materials, Problemes i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a EL JOC DE LES SERPS I LES ESCALES PER RESOLDRE PROBLEMES

  1. Cristina Ximenis diu:

    Bona tarda, a la nostra escola portem uns anys que formem part de les comunitats d’aprenentatge i preparem material pels grups interactius, el vostre bloc m’ajuda molt amb idees i amb feina ja feta, aquest any estic a primer i ja he començat a preparar el material… bé m’he descarregat el joc de serps i escales però no he pogut o no he sabut trobar el .jpg o el .png del joc…Em podrieu dir on trobar-ho.
    Moltes gràcies Cristina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *