NOVA OCA ORTOGRÀFICA PER TREBALLAR ELS PLURALS

IOLANDA ZAMORA CASALS, mestra de Sant Pol de Mar, amiga “virtual” i gran col·laboradora d’aquest bloc ha dedicat un temps de les seves vacances a crear i compartir un fantàstic i útil material: una oca ortogràfica per treballar els plurals. En aquest cas, la Iolanda ha ideat una versió molt original de les oques ortogràfiques. Segons la mateixa autora “… he modificat una mica les normes de manera que no guanya qui arriba abans sinó qui ha fet més punts. L’alumne que li toca tirar el dau posa la fitxa on ha caigut i escriu en un cartronet el plural de la imatge i l’alumne del seu costat, amb l’ajuda de la graella correctiva, li diu si està bé o les errades i els punts aconseguits. Si escriu correctament la paraula suma punts. Quan s’acaba la partida cal sumar els punts obtinguts”.

Tot seguit us comparteixo el material de la Iolanda (tauler i graella correctora) per tal que el pogueu adaptar i utilitzar a les vostres aules amb els vostres alumnes. Recordeu que també podeu escriure un comentari o compartir el material i l’article a través de les xarxes socials.

Bona feina Iolanda, moltes gràcies per compartir-la i enriquir així les nostres vacances d’estiu i aquest bloc!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Materials, Ortografia, Vocabulari i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *