INICIEM UN NOU CURS: ENLLAÇOS i MATERIALS

Iniciem un nou curs escolar marcat per importants retallades tant en l’educació en general com en l’Educació Especial en concret però, davant les adversitats, els mestres i les mestres demostrarem un cop més la nostra voluntat de dotar les escoles d’una EDUCACIÓ DE QUALITAT innovant, creant, construint junts nous materials i recursos per fer front al gran repte de l’Educació: atendre en igualtat d’oportunitats a tots els nostres alumnes.

El tret de sortida al nou curs el vull donar compartint un recull d’enllaços molt útils i diversos recopil·lats per L’ÀNGELS PONS en el seu fantàstic bloc “R@cons de Colors. L’Àngels ha treballat de valent per recollir en una mateixa aplicació tots aquells enllaços que, seguint el seu criteri, ens poden ajudar a atendre les necessitats dels nostres alumnes ja siguin cartells per penjar a l’aula, material específic per imprimir, activitats online…

Al bloc de l’Àngels hi trobareu molts d’altres materials que, de ben segur, us ajudaran en el vostre dia a dia a les aules amb els vostres alumnes. Us recomano, doncs, que afegiu la seva pàgina a “preferits”, val molt la pena!


(Extret del bloc de l’Àngels “R@cons de colors”)
Moltes gràcies Àngels i a tots els professionals que, dia rera dia, ens feu a tots i totes la vida una mica més fàcil!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en Acollida, conceptes, Enllaços, Imatges, Materials, Vocabulari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a INICIEM UN NOU CURS: ENLLAÇOS i MATERIALS

  1. GRàcies a tu Yolanda per aquest fatàstic article i pel teu genial blog. No ens hem de cansar mai de compartir… a pesar de tot!
    Bon inici de curs i molts d’ànims
    àngels

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *