COM ET SENTIRIES SI…

Per treballar les emocions, els sentiments i, de forma més específica, L’EMPATIA (el saber-se posar al lloc de l’altre) he recopil·lat i adaptat un seguit de material que he trobat per la xarxa i que em podia ser útil per treballar amb els meus alumnes.

Es tracta d’un seguit de recursos per treballar la continuació d’aquesta frase “COM ET SENTIRIES SI…”

A la pàgina de psicopedagogia dels àlbums “Picasa” he descobert un material en format “CARTES AMB IMATGES” que he adaptat i he traduït al català ja que l’original es trobava en llengua catalana. He fet servir les imatges i n’he canviat el format i l’idioma del text.

Per treballar amb aquest tipus de material cal haver parlat de les diferents emocions i sentiments i que els alumnes en dominin el vocabulari.

Material adaptat:

Accés al material original.

En una presentació de presentació de MARIA JESÚS CIFRE he trobat una diapositiva que m’ha resultat molt interessant ja que es poden veure tot un seguit d’emocions amb la seva corresponent emoticona. Us la podeu descarregar en format “word” per si us pot ser útil per donar nom a cadascuna de les emocions:


Accés al material original.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article ha estat publicat en Autisme, Emocions, Materials, valors. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a COM ET SENTIRIES SI…

 1. Olga diu:

  Estic molt interessada en el material que has adaptat. Ce que m’aniria molt bé per poder treballar amb un nen amb dificultats de relació amb els altres. Però no puc ni baixar el teu document ni imprimir-lo. Hi ha alguna manera ?

 2. Dolors diu:

  Bon dia,
  Estic interessada en aquest material. Com ho puc fer.
  moltes Gràcies per avançat

 3. Hola Dolors,
  te’l pots descarregar del Google Drive del bloc a través d’aquest enllaç:
  https://drive.google.com/file/d/0B9pKlAR1VOdJbDJUb2V6aHJwSzQ/view?usp=sharing
  Esperem haver-vos sigut útil.
  Una abraçada,
  Iolanda Roset

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *