TALLERS DE CREACIÓ DE MATERIALS: TREBALL COL·LABORATIU I COMPROMÍS

El passat 26 de juny de 2012, com en cursos anteriors, es va realitzar una jornada on es van convocar professionals que dónen atenció educativa a l’alumnat que requereix atencions especials per tal que s’organitzin en equips de treball col·laboratiu amb l’objetiu d’elaborar materials i recursos amb diferents suports informàtics i destinats a atendre la diersitat d’alumnes i, en concret, les necessitats dels alumnes amb més dificultats.

Accés als materials dels tallers (clicant sobre la imatge)

PEDRO ANTONIO FABREGA, des de l’Escola Agnès Armengol, m’ha fet arribar l’enllaç als materials elaborats durant aquests tallers i ens ha volgut donar a conèixer la seva interessant proposta: la creació d’un material pensat per aplicar amb la PDI per tal d’ajudar a resoldre problemes matemàtics a través de senzills enunciats i amb el suport d’imatges pensats per Educació Infantil, Cicle Inicial, Mitjà i Superior.

Enllaç als materials del taller “MOU EL PROBLEMA”

El material porta per títol “MOU EL PROBLEMA” i ha estat elaborat per en Pedro i tot un equip de mestres més: Aina Alberola, Ana Maria Arché, Elisabet Arias, Mireia Carreño, Patricia Cataldi, Ana Fernandez, Gemma Font, Meritxell Fontseré, Virginia Julia, Tania López, Sònia Moreno, Candela Parra, Josefa Pradas, Maria Dolors Rectoret, Maria Saiz, Marta Sanchez, Dolores Senciales, Sofia Trujols, Antoni Vera, Noelia Pare, Albert Lozano.

Segons el mateix Pedro “La meva idea era iniciar-me amb l’ús de la PDI i elaborar material pràctic pel mestre.” Objectiu plenament assolit!

ENLLAÇ AL BLOC D’EN PEDRO amb més informació sobre el taller “MOU EL PROBLEMA”, diferents enllaços al material i d’altres informacions i recursos interessants relacionats amb l’Educació Especial (val la pena donar-hi un cop d’ull).

Moltes gràcies Pedro per la teva iniciativa i mil gràcies també a totes els mestres que han col·laborat i treballat de valent per elaborar aquests fantàstics materials. Sort que avui en dia, a les escoles, hi ha mestres molt compromesos amb la seva feina que lluiten dia a dia per fer front a les adversitats treballant de valent per ajudar a tots i cadascun dels nostres alumnes fent possible la INCLUSIÓ a les aules.

A tots ells… MOLTS ÀNIMS I ENDAVANT!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Comprensió, conceptes, Llengua, Matemàtiques, Materials, pdi, TIC i etiquetat amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a TALLERS DE CREACIÓ DE MATERIALS: TREBALL COL·LABORATIU I COMPROMÍS

  1. Marta diu:

    Gràcies per l’enllaç. Hi ha un munt de material fantàstic que segur que ens farà un bon servei el proper curs. Salutacions.

  2. EVA diu:

    Es possible tenir tots els problemes però en PDF?? Gràcies!

  3. yroset diu:

    Hola Eva, em posaré en contacte amb el creador d’aquest material sobre problemes matemàtics però em sembla recordar que gairebé totes les activitats pensades per treballar amb la PDI permeten poder-les passar a PDF. Per fer-ho has de tenir instal·lat el programa “Notebook” o qualsevol programa que et permeti aplicar les activitats amb una Pissarra Digital. Et mantindré informada. Yolanda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *