COMPRENEM LA LLEGENDA DE ST.JORDI

BEGONYA PLAZA ha volgut compartir amb tots nosaltres una versió de la LLEGENDA DE SANT JORDI extreta de la web d’una mà de contes.

A través del treball i la lectura de la llegenda, proposa un seguit d’activitats de comprensió lectora assenyalant la resposta correcta, completant frases, inventant-se un altre final o dibuixant una part de la història.

El material de la Begonya consta de la llegenda escrita i les corresponents activitats de comprensió (tant en lletra lligada com en lletra d’impremta per tal de facilitar-ne el treball amb diversos alumnes).

Moltes gràcies Begonya, un material ideal per complementar el treball de la diada de Sant Jordi a les escoles.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Acollida, Comprensió, Festes, Lectura, Llengua i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *