RECULL DE RECURSOS PER SANT JORDI

Des del bloc R@cons de Colors, comparteixen un munt de recursos i materials per treballar St.Jordi: accessos a galeries d’imatges, contes, activitats interactives, cançons, vídeos… molt útils per començar a preparar aquesta diada a les nostres escoles i preparar activitats amb els nostres alumnes.

Per organitzar i donar a conèixer tots aquests recursos han utiltizat un Symbaloo; una eina digital que permet organitzar i facilitar l’accés a diferents recursos relacionats amb un centre d’interès o una categoria concreta.

Des d’aquí, us en deixo l’enllaç (clicant sobre la imatge) i us convido a visitar els recursos que s’hi presenten al mateix temps que us recomano la visita al bloc R@cons de colors per la qualitat dels enllaços que ens ofereixen.

GALERIA PICASSA DE ROSER ORDRIOZOLA VILASECA on hi podem trobar un variat recull de contes en format digital amb imatge i text sobre la llegenda de St. Jordi. Cliqueu sobre la imatge per accedir-hi:

Enllaços a altres recursos per treballar al diada publicats anteriorment en aquest bloc:

Jocs de Sant Jordi de la Diputació de Barcelona

Treballem el còmic: La llegenda de Sant Jordi. Material d’elaboració pròpia.

Dòmino de Sant Jordi per retallar i plastificar utilitzant-lo com a material manipulable. Material d’elaboració pròpia.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Comprensió, Contes, Festes, Imatges, Jocs, Lectura, Materials, TIC i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a RECULL DE RECURSOS PER SANT JORDI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *