COMPRENSIÓ AMB LA GRANJA: CADA ANIMAL AL SEU LLOC

Després de la bona rebuda del material “Comprensió amb la casa: cada cosa al seu lloc” publicat en aquest mateix bloc, he decidit elaborar un nou material propi seguint el mateix objectiu: llegir i comprendre unes instruccions escrites.

En aquesta ocasió, els alumnes han de llegir unes instruccions escrites que li donaran pistes sobre on han de col·locar els animals dins del dibuix de la granja. Els alumnes poden retallar i enganxar els animals al lloc corresponent o bé es pot plastificar el material i col·locar velcro darrera de cada imatge per tal d’utilitzar el material en diverses ocasions.

El material consta del dibuix d’una granja, les imatges dels animals i les instruccions escrites.

La imatge original ha estat extreta del buscador d’imatges de google i ha estat adaptada per tal d’elaborar aquest material. Cliqueu aquí per accedir a la imatge original.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Comprensió, Imatges, Lectura, Vocabulari i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *