LECTURA DE PARAULES AMB “T” I “D”

CRISTINA TORRA PARES col·labora d’aquest bloc i autora de materials com els BINGOS DE LA TARDOR I L’HIVERN i els BINGOS EL COS I L’ESCOLA ens ha fet arribar un missatge amb un material molt interessant. Es tracta de dues presentacions amb un recull de paraules per treballar les grafies T i D.

Segons la mateixa Cristina aquest recull de paraules esta pensat per a nens que estan fent el procés lectoescriptor, però que alhora encara no dominen el vocabulari en català i per adquirir velocitat lectora ja que es pot regular el temps segons les necessitats.

Tot seguit podeu veure i descarregar-vos les dues presentacions elaborades per la Cristina. Segur que ens poden ser molt útils per treballar la lectura, el dictat mut (fent que apareguin els dibuixos i els alumnes hagin d’escriure els noms), la còpia, la construcció de frases per mitjà de les paraules llegides… en fi, un munt de possibilitats en funció de les necessitats dels nostres alumnes.

GRÀCIES PER COMPARTIR CRISTINA!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Fluïdesa, Imatges, Lectura, Vocabulari i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 respostes a LECTURA DE PARAULES AMB “T” I “D”

 1. Anna diu:

  Molt interessant! Felicitats Cristina pel bon treball!

 2. Anna diu:

  És bona presentació per treballar la lectoescriptura.

 3. Anna diu:

  És genial

 4. Anna diu:

  És una bona eina de treball.

 5. lisa diu:

  no hi han paraules acabades amb la de,això fa que els nens no les aprenguin mai.No serveix de res si no aprenen de diferents tipus.

 6. yroset diu:

  Hola Lisa,
  és un material per treballar paraules que contenen la P i la T però en cap cas és l’únic material per treballar vocabulari o sigui que o bé es poden treballar altres paraules a través d’altres recursos o bé disposes d’una bona base per anar ampliant el vocabulari i anar-hi afegint aquelles paraules que tu creguis més convenients per treballar amb els alumnes. Els recursos que es presenten i comparteixen en aquest bloc es poden adaptar i serveixen de guia per programar altres recursos i activitats.
  De tota manera, si ens vols fer arribar un llistat de paraules acabades en D que creus que es puguin treballar ens ho pots dir a través d’un comentari ja que això ajudarà a futures adaptacions i aplicacions amb els alumnes. Estic d’acord amb tu quan dius que s’han d’aprendre tot tipus de paraules però discrepo en el fet que aprendre l’escriptura de paraules que contenen aquestes lletres no serveixi de res.
  Moltes gràcies per comentar!
  Yolanda Roset

 7. Omnia diu:

  Data,dona,diners,dos,dic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *