CARNESTOLTES I LA VELLA QUARESMA

Després de publicar més de 200 articles en els últims 2 anys i mig de vida d’aquest bloc (el primer article va sortir a la llum el dia 1 de setembre de 2009) és moment de recordar tots aquells recursos i materials elaborats per treballar LA FESTA DEL CARNESTOLTES I LA QUARESMA i recordar-vos que podeu buscar tot allò que desitgeu escrivint la paraula clau al buscador de la barra lateral dreta d’aquest mateix bloc.

ENLLAÇOS ALS DIFERENTS MATERIALS:

CONTE: EL REI CARNESTOLTES I LA VELLA QUARESMA (conte en format digital per visualitzar amb la PDI o l’ordinador; la història també es pot imprimir)

RECURSOS: CARNESTOLTES I LECTOESCRIPTURA (Fitxa per treballar les disfresses i adaptació del conte: CARNAVAL AL BOSC)

POEMA: LA VELLA QUARESMA (Treball de lectura i comprensió a través d’un poema i d’una divertida i bonica imatge de la Vella Quaresma per pintar)

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Comprensió, Contes, Escriptura, Festes, Lectura, Materials, Vocabulari i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *