HISTÒRIES MONSTRUOSES

A partir de les imatges dels monstres d’en Bill Mayer presentats en aquest mateix bloc (cliqueu AQUÍ per accedir a l’article que en fa referència) hem treballat l’organització, la imaginació, l’escriptura, les emocions i l’ús de les TIC.

Ens hem posat a la pell de quatre monstres (escollits pel mateix alumne) i hem buscat quatre imatges (un regal, tres pilotes, una nena que crida i un nen petit) per tal de poder crear una petita presentació amb imatges i text i imaginar allò que devien dir o pensar.

En voleu veure el resultat? Aquí el teniu!

Us animo a utilitzar aquest recurs a les vostres aules, amb els vostres alumnes, i si voleu ens podeu fer arribar la vostra opinió o el resultat del vostre treball. Segur que sortiran històries realment monstruoses!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Emocions, Escriptura, Expressió, Llengua, Materials, TIC i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *