UNA ESTRATÈGIA LECTORA: LA FRASE SECRETA

Després d’uns dies de vacances he estat viatjant altre cop per la xarxa i, en aquest cas, m’ha cridat l’atenció un material del bloc “Orientación Andújaren el que, entre altres coses, es presenta una activitat per treballar estratègies de lectura, en concret, els moviments oculars i la fluïdesa lectora.

Doncs bé, he decidit recollir aquesta activitat i adaptar-la per tal de poder-la utilitzar en català amb els nostres alumnes. N’he conservat el format però n’he canviat el contingut.

Es tracta de desxifrar una determinada frase seguint un missatge secret que conté un número i una lletra E (esquerra) i D (dreta). D’aquesta manera, el nen/a ha de realitzar diferents moviments oculars fins a trobar la lletra i la paraula amagada i descobrir així la frase que forma part del missatge secret.

Mireu la fitxa que he preparat ja que a partir d’ella podeu elaborar nous materials i noves fitxes per treballar aquesta  i altres estratègies de lectura. Si els voleu compartir amb nosaltres, ja sabeu que ens pot ajudar encara més a enriquir aquest bloc i, el que és més important, ajudar els nostres nens i nenes. Gràcies!

SOLUCIÓ DE LA FRASE SECRETA: PER ACONSEGUIR ALGUNA COSA SEMPRE HI HAURÀS DE POSAR MOLT ESFORÇ.

Per accedir a la font original d’aquest material del bloc “Orientación Andújarpodeu clicar AQUÍ. Hi trobareu més de 100 fitxes per treballar la lectura relacionades amb les competències bàsiques(en castellà).

Procedència de la imatge que acompanya aquest article.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Escriptura, Lectura, Llengua, Materials, Orientació Espaial i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a UNA ESTRATÈGIA LECTORA: LA FRASE SECRETA

  1. It is the interesting article.Was it achievable to find great freelance writing? Suppose so, and everyone could find it rather helpful.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *