CONTES AMB VALORS

Mònica Valverde del Projecte Espurna juntament amb altres professionals, han publicat una sèrie de CONTES AMB VALORS que, personalment, trobo molt interessants per treballar la comprensió lectora i els valors. Cada conte tracta una temàtica diferent i s’acompanya d’un seguit d’activitats per treballar la comprensió lectora i fer reflexionar els nens i nenes abans, durant i després de la lectura.

Una bona manera de treballar i integrar el treball de la lectura, les estratègies de comprensió lectora, l’educació emocional i els valors.

ENLLAÇ ALS DIFERENTS CONTES a través del qual es poden descarregar i treballar directament amb els alumnes (clicant sobre la imatge). Hi trobareu títols com… la granota i la serp, les dues galledes, les llavors màgiques, el rossinyol, capsetes de colors, l’ós i els amics, els quatre dracs, la sopa de pedres, la formiga i la cigala, la guilla i el raïm, el lleó i el ratolí… i un munt de contes més!imagen2

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Comprensió, Emocions, Lectura, valors, Vocabulari i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a CONTES AMB VALORS

 1. MARINA diu:

  Només he tingut temps de llegir-me un dels contes, però m’ha agradat moltíssim. Trobo que són un molt bon recurs, que segur que utilitzaré al curs vinent!
  Moltes gràcies!

 2. JUDIT diu:

  Hola Yolanda!!

  Quan em vas parlar d’aquests contes no em pensava que n’hi haguéssin tants, ja me’ls estic descarregant , i SEGUR que em serán molt útils , tant amb els fills com amb els alumnes. Moltes gràcies !!!
  Fins aviat!!
  JUDIT

 3. Mireia diu:

  Són fantàstics, jo també m’els estic descarregant i els enllaço en el meu symbaloo. Moltes gràcies per compartir aquest recurs tan útil!!

 4. Elena diu:

  Yolanda…molt bon recurs…gràcies per compartir i donar a conèixer aquests contes…els compartirem en una propera entrada al bloc…una abraçada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *