CRÒNICA D’UN GRAN MATÍ

p1020451Aquest dissabte vam viatjar a Madrid a recollir el 1r Premi a la categoria de profess@rs al V Premi Espiral Edublogs 2011 a l’Auditori 400 del Museu Nacional Centre d’Art Reina Sofia de Madrid.

La Jornada va constar de dues parts:

– Presentació del monogràfic “Innovación con TIC. Experiencias Educativas en las aulas del siglo XXIque recull 94 experiències didàctiques de l’ús de les TIC a gairebé totes les comunitats autònomes i en diversos nivells educatius.

Cerimònia de lliurament dels premis (baldufes i diplomes) i emotives paraules dels guanyadors/es.

A destacar, les fantàstiques presentacions de José Hernández, Massimo Pennesi i Diego Vázquez que ens van fer reflexionar sobre les pràctiques educatives i l’ús de les noves tecnologies a les aules de manera excel·lent i molt propera que ens han enriquit com a persones i com a professionals. Us resumeixo algunes de les idees i conclusions que més em van fer reflexionar:

 1. Compartir és construir.
 2. Dels errors en poden sorgir idees i projectes realment positius.
 3. La suma de petits esforços i il·lusions pot arribar a crear enormes construccions.
 4. Si el món canvia també ho ha de fer la manera d’ensenyar.
 5. L’objectiu principal són i han de ser els nostres alumnes.

Vosaltres mateixos/es podreu extreure les vostres pròpies conclusions un cop s’hagi difós el vídeo de la jornada (us en mostraré l’enllaç en aquest mateix bloc; val molt la pena!)

Mentrestant, us deixo amb el vídeo del moment de la recollida del NOSTRE i ja VOSTRE premi. Dedicat amb molt d’afecte a tots els que cada visiteu, comenteu, col·laboreu i enriquiu aquest bloc. LA BALDUFA D’OR TAMBÉ ÉS VOSTRA!

Se’ns demanava brevetat en les intervencions i per aquest motiu no vaig poder nombrar a tots els que heu col·laborat en aquest espai però TOTS/ES estàveu presents en el meu cor i en les meves paraules.
Dues de les imatges del vídeo estan extretes de l’àlbum d’Estrella del bloc “Idees Magistrals“.

p1020480 p1020472

Imatges amb grans amics que han deixat de ser virtuals gràcies als premis: Laura T. “El Racó de l’infant”, Virgínia “El CUC de l’aula d’acollida”, Estrella “Idees Magistrals”, José Carlos “Soñando cuentos” i Laura “Profe… ¿qué hacemos hoy?” .

VÍDEO COMPLET DE LA GENIAL PRESENTACIÓ DEL LLIBRE I L’ENTREGA DE PREMIS clicant AQUÍ.

DESCÀRREGA DEL LLIBRE clicant AQUÍ.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Premis, Reconeixements i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 respostes a CRÒNICA D’UN GRAN MATÍ

 1. Estrella diu:

  Un gran article, sí senyora!! Fantàstic el vídeo! Ja saps que vaig gaudir molt de la vostra companyia i va ser un plaer conèixer-te en persona. Em vas recordar molt a mi l’any passat, amb el nerviosisme que tenies, però sobretot em va encantar la il·lusió que transmities amb els teus ulls! És nota que eres una gran persona i tota una professional com tots sabem gràcies al teu meravellós bloc.

  Em dóna en el nas que ens retrobarem algun dia. Enhorabona de nou i una gran abraçada!!!

 2. Cecília diu:

  Yolanda, moltes moltes felicitats! m’han agradat els teus cinc punts resum. Molts ànim i endavant crak!!!

 3. huix ratia diu:

  moltes felicitats per la feina ben feta!

 4. Yolanda, quines meravelloses paraules. Ha sigut tot un plaer coneirxert i compartir aquesta experiència. Moltes abraçades..

 5. virgínia diu:

  Una amiga “virtual” et vol felicitar pel teu article!
  Ha estat un plaer conèixer-te , parlar i fer-nos la foto.
  Una abraçada
  i
  Molts petonets!!!

 6. Rosa C. diu:

  L’enhorabona Yolanda per aquest premi que, sens dubte, et mereixes. Continua amb aquesta empenta que t’ha fet arribar fins aquí. Una abraçada plena d’afecte.

 7. yroset diu:

  Gràcies Rosa! Ets un sol! Tu saps tan bé com jo que si he aconseguit arribar fins aquí ha estat gràcies a les vostres aportacions, a la vostra empenta i al vostre suport incondicional i tu en formes part important!
  Una abraçada molt i molt forta!
  Yolanda.

 8. Anna diu:

  Hola Rosa,

  Fa poc vaig descobrir aquest bloc que promet molt. Felicitats a tots els que l’heu dotat de contingut i a tu Yolanda per estar al davant, recollint totes les aportacions i segur que afegint les teves.

  M’anima molt veure’t tan jove, amb tanta empenta i les idees tan clares respecte a l’atenció a la diversitat.

  Des de Collbató, una abraçada!

  Anna

 9. yroset diu:

  Moltíssimes gràcies Anna per escriure un comentari i per tot el contingut. T’agraeixo molt les teves paraules. Ja saps, si mai vols col·laborar ja sigui entrant a visitar el bloc, escrivint un comentari, aportant noves idees, aportant materials d’altres webs, materials propis…
  Qualsevol aportació serà molt benvinguda.
  M’agrada moltíssim que hagis pensat amb tota la gent que aporta idees en aquest bloc ja que, com he dit moltes vegades, la pinya és més que important per fer créixer un castell.
  Una abraçada molt i molt forta i… seguim en contacte!
  Petons,
  Yolanda Roset

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *