TREBALLEM LA DIRECCIONALITAT

Yolanda Cruel m’ha fet arribar un nou material per compartir amb tots vosaltres.

Es tracta d’un recurs per treballar la direccionalitat fàcil d’adaptar i utilitzar amb alumnes amb problemes de lateralitat i coordinació viso-motriu.

L’alumne/a ha de col·locar cada dibuix al lloc corresponent dins la taula segons el personatge i la seva situació espaial marcada per unes fletxes de colors. Genial Yolanda, moltíssimes gràcies per la teva tasca!
DIRECCIONALITAT

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Atenció, Direccionalitat, Orientació Espaial i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a TREBALLEM LA DIRECCIONALITAT

 1. yroset diu:

  Gràcies Yolanda Cruel per compartir aquest material, doncs al cap de pocs dies de penjar-lo el bloc, el vaig aplicar amb un alumne de 1r amb problemes d’orientació espaial i coordinació viso-motriu i li va encantar!
  Va anar molt bé per treballar l’objectiu previst i, quan va arribar a casa amb el material, els pares van estar encantats. Els van agradar molts els dibuixos, doncs els van recordar la seva infància (jajajja).
  Bé, moltes gràcies Yolanda! M’encanta poder compartir materials i recursos amb tu així és que, espero seguir en contacte!
  Una abraçada molt i molt forta!
  Yolanda Roset

 2. Monica diu:

  Perdona no puc descarregar l’arxiu sobre direccionalitat, saps com fer.ho? Moltes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *