TREBALLEM LA LÒGICA

YOLANDA CRUEL BIOSCA ha elaborat un material per treballar la lògica amb els seus nens i nenes. Ella mateixa m’ho acaba de fer arribar per correu electrònic i m’ha comentat la intenció de compartir-ho amb tots els que visiteu aquest bloc.

Aquesta amiga i seguidora del bloc ja ha col·laborat altres vegades aportant material molt interessant. Moltíssimes gràcies Yolanda per fer-me’l arribar i permetre’n la seva divulgació. Aquí el teniu:
LOGICA

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Atenció, Matemàtiques, Materials i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *