CONTES DEL MÓN

nens-monSense ànim de fer publicitat gratuïta us animo a visitar una pàgina web que he trobat molt interessant. Es tracta de la pàgina de la marca de roba infantil “Boboli” on, en cadascun dels seus fulletons publicitaris, hi incorpora un CONTE relacionat amb un lloc del món. Així doncs, podem trobar més de deu contes de diferents països. Es poden descarregar en diferents idiomes, inclòs el català.
Són uns bons contes per aprofitar com a lectures a l’escola per treballar la comprensió, treballar-les com a valors i/o utilitzar-los per treballar les lectures repetides. Els recomanaria a partir de Cicle Inicial. Personalment jo m’he descarregar tot el catàleg complet i imprimir directament les pàgines dels contes.

Procediment per arribar a descarregar els contes:

 1. Entrar a la pagina “http://www.boboli.es” (si no us funciona, també es pot escriure “boboli” al buscador google“)
 2. Entrar a “contenido extra
 3. Seleccionar “cuentos del mundo
 4. Clicar sobre la paraula marcada de color ver “acceder
 5. Apareixerà un mapa del món interactiu i cal escollir a la roda de la banda esquerra l’idioma desitjat.
 6. A la part superior dreta seleccionar “Descarrega el catàleg complet
 7. Últim pas: imprimir les pàgines dels conte.

Si voleu, un cop haugueu escollit l’idioma també podeu navegar pel mapa interactiu i clicar sobre la regió que desitgeu per tal d’accedir a un conte concret. Veureu que, en el mapa, apareixen puntets de color verd des d’on es pot accedir a cadascun dels contes.

(Procedència de la imatge)

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Acollida, Fluïdesa, Lectura, Vocabulari i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a CONTES DEL MÓN

 1. NATÀLIA SÁNCHEZ SEGRELLES diu:

  Hola Yolanda!

  Abans de res, donar-te l’enhorabona pel bloc tan fantàstic que has creat, per la quantita de material que ofereixes per compartir i les ganes de fer bona feina! Gràcies de veritat!

  Per una altra banda, estava interessada en veure aquests contes d’arreu del món i no hi ha manera de poder-los descarregar… Ni un a un ni descarregant el catàleg complet. No se si és un problema de la pàgina o del meu navegador… nose… Tu me’ls podries passar si es que els vas descarregar?

  Un salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *