LA CARTA ALS REIS

Navegant per la xarxa he trobat una pàgina web molt interessant des d’on es poden descarregar en format PDF i en català, diferents models per redactar la carta als Reis Mags d’Orient. En alguns models fins i tot es pot imprimir el sobre. Ideal per elaborar llistats de paraules, treballar l’estructura de la carta, treballar el vocabulari, elaborar la carta a l’escola o a casa… en fi, un munt de possibilitats.

Aquí us en deixo l’enllaç: http://www.reismags.cat. També hi podeu accedir clicant sobre alguna de les següents imatges:

carta_reis1
carta1
carta21

A la mateixa web (http://www.reismags.cat) hi podeu trobar tota la informació relacionada amb la tradició nadalenca: l’orgien del tió, el pessebre, el tortell de Reis, la cavalcada…. ideal per treballar amb els alumnes de l’aula d’acollida.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Acollida, Escriptura, Vocabulari i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *