CONTE DE NADAL

En Nadal s’està acostant i ben aviat començarem el mes de desembre així és que, per tal de començar a preparar activitats relacionades amb les festes nadalenques i l’hivern us vull presentar EL CONTE DE NADAL elaborat a través de les imatges dels CONTES SPC que es troben a l’Edu365. Cliqueu AQUÍ per accedir-hi.

De la mateixa manera que han pogut confegir el conte de LA CASTANYERA us proposa realitzar la mateixa activitat amb el CONTE DE NADAL on hi apareixen alguns PERSONATGES DEL PESSEBRE. Els alumnes poden escoltar primer el conte i, seguidament, realitzar l’activitat, realitzar primer l’activitat i després escoltar el conte per comprovar les seves respostes i/o realitzar ambdues opcions a la vegada.

Espero que us sigui útil. Us el deixo en format WORD per tal que el pogueu modificar al vostre gust: canviant la grandària de la lletra, suprimint vinyetes, canviant-ne la font…
Conte de Nadal

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Acollida, Comprensió, Lectura, Llengua, Vocabulari i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *