PRESENTACIÓ DE FRASES AMB SUPORT VISUAL

Continuant amb el treball de l’estructuració correcta d’una frase, la correcta concordança entre els diferents elements i la separació correcta de paraules he creat una Presentació amb 10 FRASES que barregen paraules i dibuixos i que, en totes elles, hi ha el suport visual d’un punt a la última imatge o paraula de cada frase.
POSSIBLES APLICACIONS DIDÀCTIQUES D’AQUEST MATERIAL:
1. Avaluació inicial i/o final de les habilitats de l’alumne per construir correctament una frase tant a nivell oral com a nivell escrit.
2. Dir oralment cada frase de la presentació a mesura que van apareixent a la pantalla de l’ordinador.
3. Escriure correctament tots els elements d’una frase mentre es visualitza amb l’ordinador amb o sense un guió o esquema.
4. Imprimir les diferents diapositives i crear un material manipulable per construir correctament frases que es troben desordenades…
Les possibilitats d’adaptació i modificació són moltes, en funció de les necessitats del nostre alumnes i de l’objectiu de l’activitat que ens proposem.
Aquí us deixo, doncs, amb la presentació per tal que en pogueu fer l’ús que desitgeu.

Presentació frases suport visual

Si desitgeu descarregar-vos la presentació en format POWER POINT podeu clicar AQUÍ. (Per a qualsevol consulta podeu enviar un comentari o contactar a través del correu electrònic)

Si ens voleu fer arribar el vostre comentari sobre l’aplicació didàctica que heu escollit, ja ho sabeu, aquest és també el vostre espai!

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Avaluació, Comprensió, Llengua, Materials, Vocabulari i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *