LÀMINES DE LLENGUATGE

Com que una imatge val més que mil paraules, la millor manera d’estimular l’expressió oral, l’expressió escrita i el vocabulari és a través d’unes fantàstiques làmines on se’ns mostren escenes properes als nens amb nombrosos detalls per estimular la producció de llenguatge.

Accés a l’àlbum Picassa amb algunes d’aquestes làmines. Si voleu ajudar a enriquir aquest recull, no dubteu a fer-nos arribar la vostra làmina.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Acollida, Expressió, Llengua, Materials, Vocabulari i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *