UN CONTE DE TARDOR: LA CASTANYERA

Recursos i materials per treballar la narració a través del conte LA CASTANYERA que podem trobar a les activitats de l’Edu365 i, concretament, a la següent adreça:

00

http://www.edu365.cat/primaria/contes/contes_spc/casta/index.htm

Els alumnes poden llegir, escoltar i mirar les imatges del conte. Seguidament, poden realitzar la següent activitat on cal escriure, sota de cada imatge, la part del conte corresponent. Segons les característiques dels alumnes també es pot preparar l’activitat de manera que hagin de retallar i enganxar la part del conte sota de cada dibuix.

Aquí us deixo el text del conte (ordenat) i la fitxa dels alumnes. Està en format Word així que les podeu modificar al vostre gust.

TEXT DEL CONTE:

FITXA DELS ALUMNES:

ÀLBUM PICASSA AMB LES IMATGES DEL CONTE (per imprimir, descarregar-les i crear, modificar i adaptar el material al vostre gust). Captures de pantalla del conte de l’Edu365:Si us plau, si us descarregueu aquest material o realment el trobeu útil, deixeu-hi el vostre comentari.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Acollida, Comprensió, Expressió, Imatges, Lectura, Materials i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a UN CONTE DE TARDOR: LA CASTANYERA

  1. Material molt interessant que s’ha utilitzat per tot el CP Sanchis Guarner de La Pobla Llarga (Ribera del Xúquer – País Valencià)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *