CONTES AMB PICTOGRAMES

Una bona manera de treballar els contes i, al mateix temps, potenciar l’expressió escrita, la gramàtica i l’ortografia és a través de la narració d’històries amb pictogrames. Les històries on les imatges supleixen una part del text ajuden a entendre millor el fil narratiu i facilitar-ne la lectura.

Per poder treballar tots aquests aspectes, novament podeu consultar el bloc “Orientación Andujar” on hi ha una pàgina amb pictogrames per treballar diversos contes populars. Podeu accedir-hi clicant sobre la imatge del conte “Els 3 porquets”:Els 3 porquets

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Comprensió, Expressió, Lectura, Materials, Seqüències i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *