ORIENTACIÓ ESPAIAL

Fitxes preparades per imprimir amb LABERINTS molt útils per treballar l’orientació espaial, la direccionalitat, la motricitat fina i la lateralitat amb els més petits i/o amb nens amb dificultats en aquests àmbits.

Permet treballar conceptes molt relacionats amb la lectoescriptura i l’adquisició de nous aprenentatges a través d’una forma lúdia i divertida.
Printable Mazes for Kids

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Materials, Motricitat, Orientació Espaial i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *