DICTATS AMB L’ORDINADOR

Una bona eina per treballar la lectura, la comprensió i l’ortografia és a través d’un GENERADOR DE DICTATS que permet crear diferents fragments de text amb una dificultat ortogràfica concreta. D’aquesta manera es poden escollir fins a dues lletres a treballar. En el meu cas he utilitzat aquesta aplicació per tal de treballar la confusió de lletres p/q i b/d amb un nen amb dislèxia. Per accedir-hi podeu clicar sobre una de les dues imatges. La segona imatge correspon a un treball de dues grafies concretes (p/q).

M’encantaria que, si heu utilitzat aquesta o altres aplicacions o recursos que apareixen en aquest bloc, m’ho féssiu saber enviant un comentari. Potser heu adaptat fitxes o materials. M’interessaria molt saber la vostra opinió i així poder enriquir i fer més participatiu aquest espai. Gràcies.

dictats1
dictats

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Comprensió, Lectura, Materials, Ortografia i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *