SOPES SIL·LÀBIQUES

Nou material molt interessant del bloc “Orientación Andujar” des d’on es pot descarregar una plantilla per elaborar sopes de lletres amb síl·labes i treballar així la consciència fonològica. Es descarreguen en format word i, per tant, són fàcilment adaptables. Cliqueu sobre la imatge per accedir-hi.

sopa-1

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Consciència fonològica, Lectura, Llengua, Materials i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *