HABILITATS EMOCIONALS

emocions11 Enllaços a diferents MATERIALS PER TREBALLAR LES HABILITATS SOCIOEMOCIONALS amb els nostres alumnes. Molt més enllà de la teoria, ens ofereixen tot un seguit d’exemples i activitats per portar a terme directament amb els infants i/o adaptar-les als nostres interessos, necessitats i objectius. Realment interessants!!!

Al bloc “Aulautista” hi trobem un material anomenat JUGANT AMB LES HABILITATS EMOCIONALS el qual es troba dividit en dues parts. Per accedir a cadascun dels materials tant sols heu de clicar sobre l’enllaç corresponent:

PRIMERA PART

SEGONA PART

Al bloc AulaPT hi podem trobar material i fitxes per TREBALLAR LES HABILITATS EMOCIONALS. Cliqueu sobre l’enllaç per accedir-hi:

TREBALLAR LES HABILITATS EMOCIONALS I

TREBALLAR LES HABILITATS EMOCIONALS II

TREBALLAR LES HABILITATS EMOCIONALS III

TREBALLAR LES HABILITATS EMOCIONALS IV

(Procedència de la imatge)

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Emocions, Materials i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *