BINGO D’ACCIONS

TREBALL DE VOCABULARI: BINGO D’ACCIONS

Material per treballar el vocabulari de les accions. Cada alumne disposa d’un tauler de joc amb imatges de les accions. Es treu un cartronet de joc amb la paraula escrita i cal escollir l’acció corresponent. Qui tingui el dibuix de l’acció ha de posar un gomet, cartronet, cigró… a sobre. Es pot fer línia i Bingo.

Aquest material també pot servir per treballar l’estructura de la frase a nivell oral i escrit així com també per jugar a representar les accions per mitjà del llenguatge gestual.

Les imatges amb les que he elaborat aquest material estan extretes del llibre: Imatges: Diccionari Visual de l’editorial Cruïlla us el recomano per la gran quantitat d’imatges que s’hi presenten organtizades per centres d’interès i atractives pels alumnes.

Aquí en teniu l’enllaç als taulers de joc i a les targetes de vocabulari:

Bingo Accions
Accés al document amb LES TARGETES DE VOCABULARI sobre les accions del Bingo:

noms-accions


Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Acollida, Llengua, Vocabulari i etiquetat amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *