ENSENYAR A COMPRENDRE, ENSENYAR A DESCRIURE

Des del Seminari d’Educació Especial de la comarca d’Osona 2009-2010 es recomana aquest material fruit d’una Llicència d’Estudis del curs 02-03. L’autora és la Llúcia Martín Carrero i ens parla de la Comprensió Lectora, un aspecte molt important i un dels objectius importants del Seminari d’aquest curs.

La Glòria Casellas, coordinadora del Seminari, ens en proporciona l’enllaç i ens recomana especialment la part dels Annexes:

ACCÉS ALS MATERIALS DE LA LLICÈNCIA

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Comprensió, Expressió, Llengua, Materials i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *