BONA ORTOGRAFIA SENSE ESFORÇ

Quaderns amb materials d’aprenentatge de l’estratègia ortogràfica basats en la programació neurolingüística. L’autor és en Daniel Gabarró Berbegal. El material consta d’un quadern per alumne (seqüenciats en diferents nivells educatius) i una guia didàctica per a cada nivell i/o cicle. No només hi ha propostes per l’etapa de primaria sinó també per l’ESO i les persones adultes. Permet adaptar les diferents activitats al nivell de cada alumne. Molt útils per nens amb dificultats en la lectoescriptura ja que els permet reforçar la consciència fonològica.

L’objectiu és reduir el màxim les faltes d’ortografia dels alumnes potenciant la memòria visual i proposant exercicis per facilitar-ne l’entrenament.

A la nostra escola els hem utilitzat a tots els cicles i els resultats són molt positius ja que, al mateix temps que es practica ortografia, es fa de manera amena i motivadora.

Accés als materials: BONA ORTOGRAFIA SENSE ESFORÇ.

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Lectura, Llengua, Materials, Ortografia, Vocabulari i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *