CLASSIFICACIÓ DE PARAULES

CLASSIFICACIÓ DE PARAULES DEL VOCABULARI INFANTIL

imagen2Material extret d’una Llicència d’Estudis titulada “Proposta d’intervenció amb els alumnes que mostren dificultats per accedir a l’aprenentatge inicial de la lectura i l’escriptura” de Jordi Duch i Amenós. De la pàgina 204 a la 216 hi podem trobar una classificació de paraules pròpies del vocabulari infantil ordenades segons nivell de dificultat, seguint unes estructures concretes. Considero que és un llistat molt útil per elaborar el nostre propi material ja que és un llistat molt extens de paraules molt ben organitzades i classificades. L’he convertit en un fitxer Word per tal de poder-lo modificar i, si s’escau, imprimir.

ACCÉS AL DOCUMENT: llistat-paraules

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Llengua, Materials, Vocabulari i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *