IMATGES D’ALIMENTS, ANIMALS I JOGUINES

El mateix treball que permet realitzar les imatges de roba també es pot portar a terme amb les imatges d’aliments, animals i joguines, depenent de l’objectiu de treball i les necessitats dels alumnes. Es troben en format WORD i, per tant, permet nombroses adaptacions i aplicacions. Totes les làmines són amb color i format A4:
IMATGES D’ALIMENTS

IMATGES D’ANIMALS

IMATGES DE JOGUINES

Quant a Recursos ee

Mestra d'Educació Especial de l'Escola Lluçanès. Crec en l'ús de les noves tecnologies per ajudar a descobrir les capacitats de tots els alumnes i entendre la diversitat com una font de riquesa tan a l'aula com a la societat en general. Orgullosa mare d'un nen de 6 anys, enamorada del meu poble i amant dels animals i la natura.
Aquest article s'ha publicat dins de Acollida, Imatges, Llengua, Materials, Vocabulari i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *