16 comentaris a “3. Perseu i Medusa

 1. Aquest mite m’ha agradat i alhora no ja que per culpa d’una violació Medusa desitjo convertir-se en un monstrou perquè cap altre home se l’acostés a fer-li res, això avui dia segueix passant ja que per culpa de violacions algunes noies es tiren la culpa i pensen que els passo això per la forma en com anaven vestides o bé en com tractaven els homes i per això moltes noies canvien la seva manera de vestir i la seva forma de tractar nois perquè mai més els voli a passar

 2. Hola bondia

  La música no esta mal feta ami aquesta tipo de música no me agrada gaire pero aquesta es com diferent et relaxa i et fa pensar en las tevas cosas molt chula la persona que canta se la currat molt

 3. És una història que comença de manera romàntica. El principi em sembla molt lleig, ja que Zeus vol enamorar a Danae. Una dona que estava tancada pel pare de Zeus sense possibilitat de parlar i relacionar-se amb ningú. Tot es remunta a quan van voler acudir a veure el seu futur com tots feien. mes que res, ell volia tenir un fill home però per aixo va acudir allà. Oráculo de Delfos, no va respondre la seva pregunta, i li va dir que moriria assassinat pel seu net. Per aquesta raó Danae estava tancada. Zeus va deixar embarassada a la seva pròpia germana. Cosa que li dona la volta a l’història i em sembla més llega encara de com al principi. El seu pare els va tancar en una caixa i tot segut els va llançar al mar. Van arribar l’illa de Sérifos on el fill que van tenir, Perseu, es va convertir en un gran guerrer. Perseu va acabant portan-li el cap de Medusa al rei. I el final com era d’esperar, Perseu te el seu propòsit. Aquesta història no m’ha acabat d’agradar com altres. Hi ha unes parts com la qual, son germans que no m’agrada gens. El pare i els actes que fam agraden menys. Personalment, si que la trobo interessant però no del meu gust.

 4. Salve!
  Personalment no escolto aquest tipus de música ja que no m’atrau, però admiro molt les persones que canten i que toquen això perquè és algo molt difícil i requereix pràctica, talent i esforç.

 5. He tingut emocions barrejades amb aquest mite ja que al principi es fastigós com Zeus viola a Danae, però després d’això tot es converteix en una novel·la èpica com Perseu gràcies als regals dels deus derrota amb astúcia a Medusa i com salva a la pobre Andròmeda de els caixals de Cetus, i com després Perseu lluita amb Fineu per veure qui es casarà amb Andròmeda i al final com Perseu acaba salvant-li la vida a Fineu es increïble.
  Aquest em sembla un mite meravellós.
  També tinc un treball fet sobre Andròmeda:

  https://blocs.xtec.cat/elfildelmite/2022/02/18/andromeda/

 6. Aquest mite és bastant conegut però no se sol trobar una adaptació correcte al mite original molt fàcilment. Es cert que al principi podria semblar una història romàntica però obviament no ho és, perquè Medusa es violada i es converteix en ella per no haver de passar pel mateix mai més. Perseu és fill de Zeus, però es converteix en un guerrer perque és un semidéu i té una missió, que és matar a Medusa i portar-li el cap al rei. Perseu efectivament compleix amb la seva missió.

  La història com he dit abans es pot trobar en molts llocs per tant té pervivència però no sempre l’expliquen de la manera correcte.

 7. Sincerament no escolto aquesta música ja que no m’agrada, però és una mùsica molt dificil de fer i requereix pràctica, talent i esforç.

 8. Es prou coneguda, però no de la forma original ni bones adaptacions. Per exemple a Percy Jackson surt, però no explica pas la història. Medusa era una dona tant bella que va ser violaa per la seva belleza, i tot i així ella es va transformar en una dona lletga per no ser violada un altre cop, i per això ara es una noia amb serps al cap.

  https://www.youtube.com/watch?v=E8Fek_32tIc

 9. Jo crec que el mite en si no es coneix per ser el de Medusa, però si situacions de violació. Ella era una dona molt guapa, llavors van violar-la i a partir d’allò va decidir convertir-se en Medusa així ningú més li faria res.

  Per exemple quan violen a una dona, avui en dia per pena continua passant.

 10. Sincerament no escolto aquesta música ja que no m’agrada, però és una mùsica molt dificil de fer i requereix pràctica, talent i esforç.

 11. Em sembla un mite força trist, ja que és una cosa que passa actualment. Ella es va convertir en una Medusa perquè ningú li fes mal una altra vegada, ja que quan era bella a la vista dels altres la van violar, ella va sentir la necessitat de protegir-se de la gent dolenta.

 12. Bonum diem!
  Jo no escolto aquest tipus de música, ja que no m’atrau, peròem semblen molt interessants les persones que canten i que toquen això, perquè és una cosa molt difícil i requereix molta pràctica, talent i esforç.
  El mite em sembla un mite força trist, ella es va haber de convertir en una Medusa perquè cap persona li fes mal una altre cop.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *