9 comentaris a “5. Acteó

 1. Em sembla que es un video, molt impactant, que realment et fa pensar, en la intimitat, en que la gent. Els seus propis companys de taula estan menjant la carn de la persona que falta.

 2. No fa falta saber que és el mite d’Acteó per veure el video i entendre’l, però si saps com és el mite d’Acteó abans de veure el video, potser ho entens d’una altra manera.
  Com la part del foc què desapareix representant la vida del noi què desapareix i es transforma en el cèrvol.
  Crec que no ho hauria entès si ho haguès veure sense conèixer el mite però si vaig entendre que la carn que es menjaven era del noi.

 3. No me llegit al llibre pero al mite el video le vist ara en clase i la segona vegada que la pusat la profesora ya me enterat una mica mes sobre el mite era molt interesan.

 4. El vídeo em sembla molt interessant. Està fet i creat en un molt bon ambient, cosa que afecta positivament al vídeo. Quan ho veus per primera vegada no l’entens del tot bé però després de veure’l per segona vegada personalment sí.

 5. El vídeo esta muy bien grabado me gusta como esta la calidad y como son los personajes.En principio no entendía bien de que iba el vídeo pero al final entendí que los cuerpos no se tienen que ver sin permiso.

 6. El vídeo me ha gustado mucho es muy interesante y personajes son interesantes.en el principio no entendía bien de que iba el vio pero en el final entendí que no se puede ver el cuerpo de alguien sin permiso.

 7. El vídeo m’ha semblat una mica estrany, després de veure’l per segona vegada tenia una mica més de sentit, el vídeo anava més o menys d’un home que es convertia en cérvol i després la seva família se’l menjava, no té gaire sentit amb la realitat perquè avui dia no passa això

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *