14 comentaris a “5. Les Equínades

 1. Em semble un mite molt original ja que es pot aplicar en els cassos d’avui ara. Podeu quedar amb el vostre grup d’amics, pero us oblideu de avissar a un altre amiga. Aquesta amiga S’empipa perque no l’heu avisat a per anar a una festa. Acaba fent alguna malifeta per detruir on era la festa. Personalment es la manera com veig com s’aplicaria aquest mite.

 2. Aquest mite em sembla una bona explicació per explicar la creació de les equínades però em sembla una mica ridicul que perquè no et convidin a una festa de la teva ira separis un tros de terra en cinc.

 3. Aquest mite em resulta curiòs però a la vegada crec que es una tonteria,perquè realment que fas aixó perquè no et conviden a un lloc,es una mica exagerat.Però realment cada persona té un punt de vista diferent.

 4. Aquest mite em sembla una esplèndida explicació i molt original, però no entenc la raó del perquè no t’hagin convidat a una festa separis un tros de terra del terra, també ho veig una mica reflectit del que passa cada dia amb amigues

 5. Els mites serveixen per explicar coses de la natura que no es sap com han passat. Em sembla bé que ho apliquin en aquest mite, que expliquin com s’ha partit en cinc, però snet realistas, això no es passar-se? Es com una pataleta de nen petit el enfadar-se per què no el conviden i decideix destruir la festa.

 6. Aquest mite em sembla un bo per explicar la creació de les equínades però em sembla bastant ridicul que perquè no et convidin a una festa per la teva ira separis un la terra en cinc.

 7. Aquest mite parla de quan una persona es sent excluïda, s’emprenya i fa alguna cosa malament, en aquest cas ens parla de com poden destruir la terra a causa de no ser convidades a una festa.

 8. Aquest mite m’ha agradat molt, per el fet que a vegades hi han persones que quan menys t’ho esperes et traeixen, per això hi ha molta gent que desconfia de les altres persones. L’haurien de llegir més persones aquest mite ja que molts es sentirien identificats.

 9. Aquest mite es molt real d’una persona exclosa, que encara que sembla una tonteria o no ho fem volent sempre pot quedar algú fora. No es ninguna tonteria. Això segueix passant avui en dia.

 10. Aquest mite em sembla una esplèndida explicació i molt original, però no entenc la raó del perquè no t’hagin convidat a una festa separis un tros de terra del terra, també ho veig una mica reflectit del que passa cada dia amb amigues

 11. És un mite que em recorda força a la vida real i a les festes, ja que no totes les vegades ens conviden a una festa i ens sentim apartats d’aquest grup d’amics, però arribar al punt de separar un tros de terra em sembla força exagerat.

 12. Aquest mite m’ha semblat molt interessant, ja que parla de coses que passen molt en els nostres temps com la traició o l’exclosió. A vegades hi han persones que quan menys t’ho esperes et traeixen, per això hi ha molta gent que desconfia de les altres persones. L’haurien de llegir més persones aquest mite, ja que molts es sentirien identificats.

 13. M’agradat aquest mite perque es molt realista,els nois i noies d’avui en dia tindrien que llegir-ho aixi reflexionarien

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *