Mite a l’Actualitat

El rapte d’Europa al segle XXI

A continuació, veurem com els dos protagonistes del mite d’Europa son transportats al segle XXI i de quina manera conviuen amb el seu entorn.

Screenshot_2015-02-06-09-26-30

Les dues joves arribaran al Colosseu tal com havien pactat, una vegada allà es van dirigir a la discoteca EROS on es trobarien amb altres amigues. Una vegada a dins, van ballar totes juntes fins a altes hores de la nit, però a la llunyania al costat de la barra hi havia un jove que no els hi treia els ulls de sobre. En un moment donat de la matinada, el jove se’n va al bany i uns segons després apareix tot transformat amb una bellesa increïble que és capaç de fer que totes les noies no li traguessin l’ull de sobre. El jove s’apropà al grupet d’amigues on s’hi trobava Europa i Tiria entre d’altres, el jove s’hi presentà a cadascuna d’elles però en el moment en què creua mirades amb Europa es queda de pedra i de sobte li diu: Escolta, vols venir a prendre alguna cosa amb mi a la barra?. Europa es queda en blanc però no va poder dir que no gràcies a què les seves amigues no paraven d’enredar-la i a què aquell jove anomenat Zeus posseïa una bellesa increïble.

Les seves amigues continuaran ballant i passant-ho bé mentre ella és dedicava a conèixer més a fons a Zeus. Una vegada a la barra, Zeus va demanar dues copes però Europa va marxar un segon al bany. Amb l’absència de la jove Zeus va aprofitar i va abocar un sobre en la capo de la jove que en tornar del bany no se n’assabentaria i prendria la copa com si res. Quan Zeus comença a veure que Europa començà a fer-li afecta aquell sobre va agafar-la i s’ha l’emportà fora de la discoteca.

Una vegada fora, Zeus l’agafa i se la posa a les seves espatlles i se la porta molt lluny del lloc on estaven situats, quan Europa va tornar a ser ella mateixa veu que el jove amb el qual havia estat a la barra no és el mateix, és com si s’ha transformat i la seva aparien cia no és la que era. La jove li pregunta, com?, quan? per què?. No entenia res, no sabia ni que feia allà ni recordava haver estat amb la persona en la qual s’ha convertit Zeus, ell li contestà a cada pregunta que li va fer la jove i en un moment donat Zeus li va dir: Ho sento, però m’he d’anar, tinc esposa i fills. Bé, abans d’anar-me volia donar-te tres regals, ja que a les 3 h va ser quan et vaig conèixer. Europa estava totalment desconnectada, sense ànim sense força només deia que sí a tot el que li deia Zeus.

Zeus li entregà tres regals, el primer d’ells era un collaret de bronze i seguidament li va donar un gos de peluix i per últim un petó a la galta com a símbol d’amor.

9 comentaris a “Mite a l’Actualitat

 1. Bonum diem!
  Veure com un mite com aquest hagi estat transportat a l’actualitat em sembla molt interessant ja que aquesta història pot passar perfectament. Avui en dia hi ha gent que segueix drogant a les joves per poder fer coses amb elles sense la seva voluntat.
  Vale!

 2. Salve!
  És un mite molt interessant, encara que parla d’un tema una mica estrany. Molt bonic els 3 regals que li fa Zeus finalment. Un collaret de bronze i seguidament li va donar un gos de peluix i per últim un petó a la galta com a símbol d’amor.

 3. Bonnum Diem!
  Aquest mite m’ha semblat interessant però a la vegada una mica extrany! Els regals m’han semblat molt bonics!

 4. Bonum diem!
  Aquest relat és molt interessant perquè narra el mite en l’actualitat i a més el que diu pot passar i passa actualment, almenys una part. El 3 regals de Zeus em semblen bonics.

 5. Bonum diem!
  Aquest mite és molt interessant però la veritat és que és bastant extrany. Els regals que fa Zeus són molt bonics i romàntics.

 6. Bonum diem!
  Aquest mite m’ha semblat molt interessant però a la vegada molt extrany. Els tres regals que fa Zeus son molt bonics i molt romàntics.

 7. bonum diem!
  Aquest mite es molt interesant ja que és molt semblant al d’europa, però transformat en ‘actualitat, ho podem veure en coses com quan el noi anomenat Zeus es converteix en un jove molt atractiu, i en el mite clàssic Zeus es converteix en un brau blanc molt bonic, m’agrada que els mites antics els adaptins als nostres temps!

 8. Bonum diem!
  Crec que el que m’ha atret del mite es que estigui narrat de manera actual.
  Ha sigut un mite diferent, bastant curiós, i molt interessant.
  Molt bonics els regals!
  In proximum.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *