Endrecem els esdeveniments de la guerra de Troia amb Jumble kahoots!

Els alumnes de Clàssiques de l’institut Premià de Mar ja han creat més de 130 qüestionaris Kahoot. Amb aquests jocs educatius, aprenen llatí, literatura, història, mitologia, etimologia… i alhora s’ho passen molt bé. S’hi pot accedir, sense cap aplicació, des de qualsevol dispositiu mòbil, tauleta tàctil, ordinador d’escriptori o portàtil, només cal tenir un navegador web. Amb aquest aprenentatge social, els alumnes a l’entorn d’una pantalla a l’aula (canó, smartscreen, pissarra interactiva, monitor d’ordinador) contesten a través dels seus propis dispositius (individualment o en grup). També hem combinat l’ús dels Kahoots amb l’opció de compartir pantalla d’eines com ara Skype o Google Hangouts. En finalitzar, cada alumne coneix la seva puntuació, i hi apareix un rànquing. L’aplicació permet exportar els resultats a Excel o incloure’ls a Google Drive, i així formen part del procés de l’avaluació i són una nota del qualificador Moodle.  Kahoot també va bé per identificar el punts febles o forts dels alumnes, o els seus coneixements previs o els d’abans d’un examen, per recollir opinions o per fer enquestes, per facilitar el debat i dinamitzar la conversa…

Ara també amb Jumble kahoots es poden endreçar dades, fets… Ho provem amb els esdeveniments de la guerra de Troia a partir de la Ilíada d’Homer?

kahootiliada

Quant a Margalida Capellà Soler

Professora de clàssiques de l'institut Premià de Mar.
Aquest article s'ha publicat dins de Èpica, Foment lectura, General, Kahoot, Mitologia, PAU Grec, Personatges i etiquetat amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *