I de l'”Odissea”, què en saps?

Busques un llibre per llegir que sigui entretingut? Has sentit parlar del llibre de Les Aventures d’Ulisses, adaptació de l’Odissea?  Has vist el Booktrailer del llibre? Aquí teniu un Booktrailer sobre Les Aventures d’Ulisses realitzat per mi.

Claudia Pérez Torrabadella
1r Batxillerat Humanístic

Aquest article s'ha publicat dins de Adaptació literària, Booktrailer, General i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a I de l'”Odissea”, què en saps?

  1. Robert Cepeda diu:

    Xaipe!!!
    Jo personalment se bastant de la Odissea ja faig un any que no me llegeixo i m’he oblidat de alguns detalls però coneixo l’argument bastant be. L’autor de l’Odissea és Homer el mateix autor de la Iliada, en aquest poema Homer fa com un spin off i agafa a Odiseu de personatge principal quan a la Iliada havia estat en un pla més secundari. En aquest llibre la temática és centra més en les aventures. Una lectura molt recomanada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *