Núria Espert, una Actriu de tragèdia

Sílvia Cóppulo acaba d’entrevistar l’actriu, directora i empresària Núria Espert en El divan de Catalunya ràdio:

Núria Espert amb quina obra aconseguí l’èxit als dinou anys? Quines obres gregues (i llatines) ha representat? Quina ha interpretat més vegades al llarg de la seva vida que li ha valgut el doctorat honoris causa per la Universitat Complutense de Madrid?…

Entre d’altres, encara recordo l’emoció que vaig sentir amb la Medea de Michael Cacoyannis.

Núria Espert, Medea

rdE. Con Acento. Almanaque. Nuria Espert en ‘Medea’ from CTRO. DE DOCUMENTACION TEATRAL on Vimeo.

Quant a Margalida Capellà Soler

Professora de clàssiques de l'institut Premià de Mar.
Aquest article s'ha publicat dins de Actualitat, General i etiquetat amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Núria Espert, una Actriu de tragèdia

  1. Alina Roman diu:

    Molt interesant aquest article! La veritat esque no havia sentit parla de Núria Espert però pel que vist és una excel·lent actriu important. És molt difícil ficar-te en el paper de Medea i fer-ho a la perfecció però ella ho fa molt bé i la veritat que sembla la mateixa Medea.

    Als dinou anys va aconseguir l’èxit amb una obra similar a Medea de tragèdia també i molt coneguda : Romeu i Julieta dos enamorats què per la rivalitat de les families i la impossibilitat d’estar junts per sempre els acaba portant la mort.

  2. barroso.rebeca diu:

    Xaipetee!

    Felicitats per l’apunt, considero que és un article força interessant, ja que mai havia sentit a parlar sobre aquesta representació. La veritat que de Núria Espert, l’actriu de la tragèdia, no sé gaires coses, solament que va elaborar un gran paper i li van donar un premi molt important.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *